Grįžti   Alaus forumas > Naminis Alus > Įranga

Įranga Indai, išpilstymo, šaldymo ir kita įranga - pirktiniai ir diy

Atsakyti

LinkBack Temos įrankiai Rodymo būdai
Senas 2010 Lie 9, 13:36
Narys

Prisiregistravo: 2008 Lap 11
Vieta: Kaunas-Marijampole
Žinutės: 515
Siųsti žinutę darenkas per MSN Siųsti žinutę darenkas per Skype™
Pagrindinis

o ko jus pries ta aliuma toki priesiski jei aliumas tvarkingas, pasidenges plevele, tai tas pats kaip nerzaveika, dar net kartais geriau, nes siluminis laidumas geresnis, greiciau uzsyla,greiciau atvesta. As verdu 50l aliuminiam puode ir skirtumo skonyje nepajuto palyginus su 30l nerzaveikiniu.
Senas 2010 Lie 9, 15:28
Svyturys avataras
Narys

Prisiregistravo: 2009 Lap 5
Vieta: Kaunas
Žinutės: 540
Pagrindinis

Citata:
kaltun rašė Peržiūrėti žinutę
Nu nusipirkau ir aš tą 60l talpos indą Tik aišku negadinsiu jo dangčio gręžiodamas skylių, kaip tai padarei tu Aš esu nuomonės: nafik tas burbuliatorius... Neužsuk sandariai ir oro perteklius pro plyšius pats išeis O kai reikės išaeruoti misą, tai užsuksiu sandariai dangtį ir judinu indą. Ir šiaip geras daiktas kai reikės ką nors susipilti, kokias sultis ar dar ką..
Puodo nepirkau, nes jis aliuminis. Sakė šiaip būna ir emaliuotų 40l, bet reikia užtaikyti..
nu jei negręši skylės, o tik nedasuksi ir jei būsi per daug miso pripylęs, ryte putom ir musės aplipęs kubilas gali nemaloniai nustebinti o aš bac žarną įkišu, kita galą į trilitriaką, kaip sakoma blow-off'ą padarau, ir nėr bėdų.
Senas 2010 Lie 9, 19:08
Narys

Prisiregistravo: 2008 Spa 18
Žinutės: 212
Pagrindinis

Citata:
Svyturys rašė Peržiūrėti žinutę
nu jei negręši skylės, o tik nedasuksi ir jei būsi per daug miso pripylęs, ryte putom ir musės aplipęs kubilas gali nemaloniai nustebinti o aš bac žarną įkišu, kita galą į trilitriaką, kaip sakoma blow-off'ą padarau, ir nėr bėdų.
Kad man dar taip nebuvo, kad alus išbėgtų per kraštus
Atsakyti cituojant
Senas 2010 Lie 9, 19:09
Narys

Prisiregistravo: 2008 Spa 18
Žinutės: 212
Pagrindinis

Citata:
darenkas rašė Peržiūrėti žinutę
o ko jus pries ta aliuma toki priesiski jei aliumas tvarkingas, pasidenges plevele, tai tas pats kaip nerzaveika, dar net kartais geriau, nes siluminis laidumas geresnis, greiciau uzsyla,greiciau atvesta. As verdu 50l aliuminiam puode ir skirtumo skonyje nepajuto palyginus su 30l nerzaveikiniu.
Jeigu turėčiau namie tokį puodą, tai aš irgi virčiau. Kadangi perku naują, tai nenoriu pirkti aliuminio. Juo labiau toje parduotuveje 40l aliuminis puodas 40Lt brangesnis už emaliuotą.
Atsakyti cituojant
Senas 2012 Vas 2, 15:34
Narys

Prisiregistravo: 2010 Rgp 27
Vieta: Vilnius
Žinutės: 28
Siųsti žinutę Giords per Skype™
Pagrindinis

Nenorėjau atskiros temos daryti, o ir Švyturio vienoje nuotraukoje pamačiau panašų vaizdą kaip ir pas mane - išbėgus alui (tiksliau putoms) per burbuliatorių lieka nekoks vaizdas jo viduje. Bandžiau jį mirkyti, ploviau po srove, bet nelabai pagražėjo. Gal žinot kokių būdų ar priemonių jam išvalyti?
Atsakyti cituojant
Senas 2012 Vas 2, 18:49
erstikis avataras
Narys

Prisiregistravo: 2010 Rgp 10
Vieta: Šiauliai
Žinutės: 306
Siųsti žinutę erstikis per Skype™
Pagrindinis

Turėjau ir aš tokį atvejį, tiesiog ilgai mirkiau, ploviau po srove, vėl mirkiau, vėl po srove... ir taip kelis kartus. Iki galo neišsiplovė, bet padoriai atrodo po keletos praplovimo ciklų.

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Žinučių rašymo taisyklės